رگبار پراکنده همراه با وزش باد در گیلان

سرپرست اداره پیش بینی و هشدار اداره کل هواشناسی گیلان از افزایش ابر، وزش باد و رگبار پراکنده در استان طی دو روز آینده خبر داد.
مازیار غلامی ظهر جمعه بیان کرد: نقشه های هواشناسی نشان دهنده استقرار جوی به طور غالب پایدار در منطقه است که بر این اساس تا ۷۲ ساعت آینده هوای گرم و مرطوب پیش بینی می شود.
وی ادامه داد: طی این مدت گاهی با گذر جریانات کم و بیش ناپایدار و موقتی از منطقه، افزایش ابر، وزش باد، رگبار پراکنده و احتمال رعد و برق دور از انتظار نیست.
وی آسمان امروز گیلان را صاف تا نیمه ابری، گاهی افزایش ابر و وزش باد عنوان و برای فردا (شنبه) نیز آسمان استان را صاف تا نیمه ابری، گاهی افزایش ابر و وزش باد، رگبار پراکنده و احتمال رعد و برق پیش بینی کرد.
غلامی بیشینه دمای گیلان را طی شبانه روز گذشته مربوط به جیرنده و منجیل با ۳۴ درجه سلسیوس و کمینه دمای فردا را مربوط به ماسوله و دیلمان با ۱۷ درجه سلسیوس عنوان کرد.
وی همچنین بیشینه دمای رشت طی امروز را ۳۳ درجه سلسیوس و کمینه دمای فردای مرکز استان را ۲۴ درجه پیش بینی کرد.
وی در توضیح وضعیت دریا طی امروز گفت: ارتفاع موج بین ۳ / ۰ تا ۸ / ۰ متر، دمای آب ۳۰ درجه سلسیوس و برای شنا به تدریج نامناسب است.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰